sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Purulelu




Vaikka leegoja ei Aikavarkaan suusta löydy vielä vahvistetusti kuin kaksi, estottomasta puremisesta jää mun nahkaan mojovia mustelmia

Kuvan tajusin napata vasta kun pahimmat viikot olivat ohitse.

Välillä mietin kiusaantuneena, näyttävätkö ne joltain muulta kuin mitä ovat. Että pitäisikö pitää lämmöstä huolimatta pitkähihaisia paitoja. Että miettivätkö ihmiset päihdehuoltoa tai että etteikö meillä osata ratkaista riitoja puhumalla. Vai tajuaako joku, että rattaista käsin ohikulkevia autoja ja polkupyöriä silmät selällään töllöttävä vauva on purijatyyppinen tapaus.  

Sääret eivät ole sen paremmassa kuosissa, mutta en mä olekaan koskaan ollut mikään päivettynyt mikrosortsiprinsessa, joten syliinkiipeämisleikin tuoksinassa tulleet puremajälkimustelmat eivät sentään pääse tökkimään vastaantulijoita silmiin. 

Tiistaina Aikavaras sai maistaa omaa lääkettään (vaikka kyseistä rohtoa ei vauvoille taideta suositella). Olimme vauvatanssikurssilta tutun vertaistukiäidin ja hänen tyttönsä kanssa puistossa. Käpyjen heittelyn lomassa Aikavaras tuikkasi kätensä itseään kolme viikkoa vanhemman, mutta huomattavasti hampaakkaamman tyttösen suuhun. Ja totta kai tuli purruksi. Yhteen sormeen jäi loppupäiväksi punainen jälki, mutta teatraalinen parku rauhoittui kahdessa minuutissa.


Ei Aikavaras tietenkään mitään oppinut vaan tunki heti kotona kuolaiset ja käpyiset sormensa suoraan Miehen suuhun. Eikä tullut purruksi.
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti